23 Temmuz 2013 Salı

 Ateşi Yakalamak E-Kitap İndir(Pdf)


Açlık Oyunları kitabı ile bir anda herkesin hayranlığını kazanan ve Stephin King ve Stephenie Meyer gibi usta kalemlerin bile beğenisini kazanan Suzanne Collins maceraya kaldığı yerden devam ediyor ve Ateşi Yakalamak ile sizi mükemmel bir sona götürüyor.

Katniss ve Peeta’nın Açlık Oyunlarından sağ kurtulması ve bunu Capitol’ü küçük düşürecek şekilde yapması bir anda isyanın kıvılcımlarını da yakar. Ardı ardına isyanların haberi duyulmaya başlar. Bunun üzerine Snow Katniss ve Peeta’nın aşklarının gerçek olduğuna dair herkesin inandırılmasını ister. Fakat bu pek mümkün olmaz ve bunun üzerine ikinci plana geçilir.

Katniss ölmesi gerekir ve bunu yapmanın tek yolu yeni bir Açlık Oyunları düzenlemektir ve bu kez sadece önceden kazananlar oyunda yer alacaktır. Verilmek istenen mesal açıktır. Kazananlar bile Capitol’ün gücü karşısında duramaz.

Ateşi Yakalamak kitabının başlarında biraz sıkılabilirsiniz. Turların düzenlenmesi ve Katniss’in kararsızlıkları sizi gerçekten sıktığı oluyor fakat Açlık Oyunlarının başlaması ile kitabı elinizden bırakamıyorsunuz. Fakat işin daha kötü bir yanı var. Kitabın sonunu okuduktan sonra şok oluyorsunuz ve eliniz üçüncü kitabı aramaya başlıyor.


İndirmek İçin Tıklayın

0 yorum :

Yorum Gönder